www.easybee.biz

Ga naar beneden

www.easybee.biz

Bericht van easybee op za okt 13, 2007 1:25 pm

EASYBEE : "makkelijk samen werken zoals bijen dat doen"!

In 2008 gaat het dan gebeuren. EASYBEE zal dan gevestigd worden in Den Haag, om tijdelijke uitzendkrachten gelegenheid te geven om bij bedrijven en instanties een helpende hand en brein te bieden. U kunt u nu al aanmelden met uw CV of vacature!

EASYBEE is niet alleen een uitzendbureau voor bedrijven en instanties, maar ook voor particulieren! Dit is een concept dat EASYBEE naar voren wil brengen met name in de thuiszorg.

U als particulier kunt via EASYBEE aan tijdelijke thuiszorg krachten komen tegen aantrekkelijke tarieven die overigens weer vergoed worden door de verzekeraars. EASYBEE kan u adviseren en helpen met het invullen van Persoons Gebonden Budget (PGB) of AWBZ-hulp formulieren zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

EASYBEE stelt als hoofddoel : zorg. Zorg voor de mens, zorg voor de machine. In de huidige samenleving is het een symbiose van menselijke condities en technologische mogelijkheden.

U, als kandidaat werknemer, bent uitgenodigd om uw CV in te voeren. Al uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Uw personalia worden niet op deze website openbaar gemaakt, en ook niet zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan de opdrachtgever gemeld.

U, als potentiele werkgever, wordt uitgenodigd om een berichtje achter te laten zodat wij u kunnen kontakteren.

EASYBEE heet u van harte welkom en wij hopen u vanaf de start in 2008 persoonlijk te mogen begroeten.

Gemotiveerde werknemers zijn zeer welkom!
avatar
easybee

Man
Aantal berichten : 1
Leeftijd : 67
Location : Den Haag
Points : 0
Registration date : 13-10-07

http://www.easybee.biz

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum